VÁNOCE V DEPOZITU 2022

22.12.2022

V neděli 18. 12. 2022 se v našem depozitu pořádalo Vánoční setkaní, kdy jste nás mohli přijít společně podpořit. Byl to vlastně také poslední den, kdy jsme měli otevřeno pro veřejnost. Poté otevřeme až po novém roce, abychom se mezi svátky mohli věnovat rodině.   

Každý, kdo na naší Vánoční akci dorazil, mohl si dát buřta, pomazlit se nejen s pejsky, ale i s koníkem a kozičkami, které v depozitu jsou. Děti si mohli vyrobit Vánoční ozdobičku na památku, nebo si koupit lístek do tomboly, kde vyhrávalo každé číslo. Zde nesmíme zapomenout také na naše sponzory, které nás podpořily dary do tomboly a mohli jsme díky nim získat finanční obnos pro naše svěřence. Právě díky tombole jste naše svěřence podpořili částkou 5 102 Kč. Moc vám všem za to děkujeme!

Děkujeme Všem návštěvníkům, kteří nás navštívili, a přinesli dárečky pro naše svěřence a Arizonu, popovídali si s námi a musím říct, že jsme si to užili. Součástí Vánoční akce byli i naše dočasky, které dorazily s našimi svěřenci. Akce trvala pouhé 4 hodinky, ale mrzlo tak šíleně, že z toho většina z nás omarodila. Pesani byli už tak zmzlí, že jsme je radši odnesli do tepla domova a dočasky odjely domů. A tak jsme se rozhodli pro nové opatření (a není to vtip!) - a sice, že Vánoce uspořádáme 24. července, krásně po celý den s doprovodným programem, hezky za tepla. A potom - až těsně před skutečnými Vánocemi - necháme otevřenou jen jednu hodinku pro všechny, kdo chtějí přinést dárky a pomazlit chlupáče. My se tady na horách bohužel nemáme kam schovat před zimou.

Chceme Všem dárcům poděkovat také za to, že jste se s donesenými dárky drželi našeho seznamu. Jste skvělí!

Zš a Mš Litvínov - Janov si tento rok vybrala naše depozitum a podpořila nás také Vánoční sbírkou. My dětem, rodičům i celému týmu ze školy chceme ohromně poděkovat, že nás podpořili a udělali našim svěřencům krásné Vánoce. Vybrala se skvělá materiální sbírka věcí, které hojně každý den používáme, a také společně sbírali korunky do kasičky a předali nám hotovost ve výši 8065 kč, kterou v nejbližších dnech vložíme na náš transparentní účet.

Na Vánoční akci nás také přijel podpořit obchod BarfLife. Kdo chodíte do obchodu BarfLife, víte, že jste mohli přispět nějakou tou korunkou pro chod našeho depozita. Na naší Vánoční akci nám obchod předal hotovost ve výši 4214,- kč, kterou vložíme na náš transparentní účet. My chceme Vám Všem moc poděkovat za tuto pomoc, a děkujeme obchodu za tak skvělou spolupráci. Každé takové spolupráce si moc vážíme, protože nám pomáhají s postaráním se o naše svěřence a depozitum.


Děkujeme prostě Všem, kdo se na této akci podílel. Je to pro nás ohromná podpora :)